Reserveer je plekje op de grootste rommelmarkt van het land

De langste rommelmarkt van het land is terug. Op zondag 28 en maandag 29 mei kan je afzakken naar de Sinksenrommelmarkt in de Kortrijkse binnenstad om er de beste koopjes op de kop te tikken. Een plaatsje reserveren kan online vanaf 24 april.

Bij een nieuwe editie van Sinksen hoort ook een nieuwe editie van de rommelmarkt. Hij slingert van Veemarkt tot Grote Markt, van winkelwandelgebied en Schouwburgplein tot Doorniksestraat richting Overleie, langs Diksmuidekaai en IJzerkaai naar het Sint-Amandsplein. Zo verbindt hij zowat alle feestlocaties met elkaar, via 32 straten. De wandelroute meet maar liefst 7.200 meter. Er zijn 1.400 standen beschikbaar voor de deelnemers.

Inschrijving

Wie een plaatsje wil bemachtigen op de rommelmarkt, kan vanaf maandag 24 april om 19 uur inschrijven via de website www.sinksen.be. De plaatsen kosten €15 per 5 meter, een deelnemer kan maximum 5 plaatsen boeken.

Nergens anders kan je zo'n diversiteit aan schatten vinden dan op de langste rommelmarkt van het land tijdens het Sinksenweekend! Het is een paradijs voor liefhebbers van vintage, antiek en unieke vondsten, en een herinnering aan de rijke geschiedenis en cultuur van onze gemeenschap.  Kelly Detavernier, schepen van Evenementen

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL