DURFBAR opent in tuin van Broelkaai 6

DURFBAR, de horecaplek op de site van Broelkaai 6 in Kortrijk, zal deze zomer de tuin van BK6 inpalmen. De stadstuin wordt omgetoverd tot hét terras voor elke Kortrijkzaan.

 

Op vrijdag 28 april zwaait de deur van de zomerbar in BK6 open. Samen met de dj’s van Operatiekwartier maken we er een zomers feest van. Op de line-up staan Lanckman, Jacky le Mauvais, Warre Warrior, Señor Nuebe, Donny. Vorig jaar kon het brede publiek al kennismaken met de vrije sfeer die er hangt, maar dit jaar belooft DURFBAR nog meer gezelligheid, muziek en je kan er ook terecht voor je afterwork en weekend apero. Het is meteen ook het ankerpunt voor de activiteiten van DURF2030, dat culturele experimenten stimuleert in aanloop naar de Kortrijkse kandidatuur om Culturele Hoofdstad van Europa te worden in 2030 en de eerste plaats om in gesprek te treden over Kortrijk Culturele hoofdstad. Vanaf dan is de DURFbar open op donderdag, vrijdag en zaterdag telkens van 17u tot 23u!

We streven naar een levendig, open café waar mensen op een ongedwongen manier kunnen genieten van deze prachtige site en wie weet ontstaan er nieuwe ontmoetingen, samenwerkingen en inspirerende ideeën! Axel Ronse, schepen van Cultuur

Tijdens het Sinksenweekend zal de bar zelfs het hele weekend open zijn, met op zaterdagavond Habibeats, het party-concept van Refu Interim in samenwerking met kunstencentrum BUDA. Kom meedansen op muziek van over de hele wereld.

 

Op donderdag 15 juni zet DURFBAR de hele dag de poort van de tuin open voor iedereen die wil meedoen aan de Outdoor Office Day, waarbij werken in de buitenlucht centraal staat. Uiteraard sluiten we af met een heerlijke afterwork cocktail.

 

Verenigingen, organisaties en lokale ondernemers kunnen terecht in BK6 om één van de vergaderzalen op het gelijkvloers te huren. Particulieren kunnen dan weer terecht in de Orangerie voor privé-feesten. Ook de tentoonstellingsruimte in de zijvleugel kan gehuurd worden voor tijdelijke expo’s.

Praktisch

DURFBAR vind je in de binnentuin van BK6, Broelkaai 6 in Kortrijk

DURFBAR is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 17u tot 23u.

Voor info over DURFBAR en het huren van vergaderzalen in BK6: spring gerust binnen, of contacteer Angelina Toemasian, angelina.toemasian@kortrijk.be

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL