Ouders, hou jullie klaar: inschrijven voor vakantiekampen Pasen en zomer kan vanaf 1 februari om 19 uur

De Kortrijkse sportdienst pakt samen met verschillende spelers van de lokale vrijetijdssector uit met een breed aanbod aan kampen voor de vakantieperiodes die voor ons liggen, Pasen en jawel, ook al de zomervakantie. Inschrijven hiervoor kan online vanaf maandag 1 februari om 19 uur.

Kidskamp (copyright: Kortrijk)
  • jpg
Kidskamp (copyright: Kortrijk)

Gespreid over twee weken in de paas- en tien weken in de zomervakantie kunnen kinderen kiezen uit een uitgebreid en divers aanbod aan activiteiten: sport & spel, natuur & cultuur, themakampen met muziek, theater,... Kinderen worden sterk geprikkeld en kunnen hun eigen talenten ontwikkelen onder begeleiding van sportmonitoren en begeleiders, dit voornamelijk in de formules van een halve dag of dagkamp, al dan niet met opvang.

Enkele cijfers

Het gaat over beide vakanties heen over 627 kampen, goed voor zo'n 14.262 plaatsen. Wil je zeker zijn van je keuze probeer dan snel online een plaatsje te bemachtigen. Door de jaren heen is de verwerking van inschrijvingen steeds sneller gegaan. Vorig jaar was het mogelijk om in een tijdsspanne van één uur al 1.804 inschrijvingen te verwerken. Over de ganse eerste inschrijvingsavond werden 2.782 inschrijvingen genoteerd.

Inschrijven voor de kampen in de Paasvakantie en zomervakantie kan vanaf maandag 1 februari om 19 uur via de webshop. Het spreekt voor zich dat je ook de volgende dagen nog kan inschrijven, want dan zijn er nog steeds veel vrije plaatsen in te vullen. Dit kan dan ook telefonisch vanaf dinsdag 2 februari tijdens de kantooruren op het nummer 056/27 80 00.

Ieder jaar zijn er meer kampen en bijhorende plaatsen, maar telkens zijn die allemaal zo goed als volzet. Snel inschrijven is dus de boodschap. Dit kan makkelijk online vanaf maandagavond en vanaf dinsdag ook telefonisch. We volgen steeds de geldende coronamaatregelen. Arne Vandendriessche, schepen van Sport

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL