Sinksen duikt in de wondere wereld van sprookjes. Doe mee!

Na een zonovergoten editie in 2023 palmt de karavaan van Sinksen ook in 2024 terug de stad in. Van 17 tot 20 mei feesten we in de sfeer van sprookjes: verwonderend, vernieuwend en verrassend met een mix van kleuren en smaken. Het hele weekend én de klok rond vertier voor jong en oud(er). De stad lanceert nu al een oproep aan initiatiefnemers om deel uit te maken van de organisatie.

We kijken alweer uit naar een spetterende editie, dit keer in de magische en feeërieke sfeer van sprookjes! Zo wordt Sinksen24 een heuse Tomorrowland in Kortrijk, met straatartiesten en beleving doorheen de stad. Zet 17 tot en met 20 mei alvast met stip in de agenda, want het wordt opnieuw het beste feest van het jaar. Is het al Sinksen? Kelly Detavernier, schepen van Evenementen
Met 175.615 bezoekers was Sinksen23 het evenement van het jaar in Kortrijk. 1 van de voorbeelden waarom Kortrijk de gezelligste centrumstad van Vlaanderen is. Volgend jaar wordt het nog magischer. We roepen onze creatieve inwoners op om hun verbeelding te laten werken. Registreer jullie fantastische ideeën voor Sinksen24 en help mee ons sprookje werkelijkheid te worden. Vincent Van Quickenborne, burgemeester Kortrijk

Het thema sprookjes staat voor fantasie, verwondering, verbazing en verbeelding. Een sfeer die zal leiden tot een kleurrijke Sinksen die opnieuw veel aandacht zal besteden aan kinderactiviteiten.

Oproep

Heb je een leuk idee? Wil je een plein invulling geven tijdens Sinksen 24? Wil je de komende editie opfleuren met je band of street act? Verzorg je een gezellige terrasuitbating? Bouw je mee aan de sfeer van Sprookjes in Kortrijk? Laat het ons weten! Jouw idee registreren kan vanaf vandaag tot uiterlijk zondag 21 januari via www.sinksen.be ! Samen kunnen we er opnieuw een onvergetelijke editie van maken.

 

Let wel: enkel ingeschreven acties kunnen plaatsvinden op het openbaar domein. Een aanvraag indienen staat nog niet gelijk aan een bevestiging.

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL