Komende vrijdag eerste editie van United Spurs Awards

United Spurs Awards is de ambitieuze opvolger van de Kortrijkse Sportprijzen

De Kortrijkse Sportprijzen maken plaats voor een nieuwe formule: de United Spurs Awards. Naast (top)sporters, sportclubs, supporters en sponsors wil deze awardshow in de eerste plaats elke Kortrijkse sportliefhebber aanspreken.

De United Spurs Awards vinden plaats komende vrijdag 9 december in evenementenhal Depart. De avond begint met een galadiner voor clubs en sponsors. Om 21.30 uur volgt de awardshow. Dé man op de motor tijdens de grootste wielerklassiekers ruilt de motor in voor Depart. Wielerman Renaat Schotte is presentator van dienst en zal de show aan elkaar praten. Na de awardshow is er nog een stevige afterparty met een optreden van de Green Onions en DJ tot in de late uurtjes. Ambiance verzekerd dus. Inkom is volledig gratis, inschrijven kan via www.kortrijk.be/unitedspursawards.

Wie gaat naar huis met één van de 5 prestigieuze awards?

Vijf Kortrijkse sporters gaan op 9 december met een award naar huis. In de categorie Spur of the Year zijn onder andere KVK captain Kristof D’Haene, wereldkampioene en Europees kampioene kickbox/Muay Thai U18 Axana Depypere en wereldkampioen crossduatlon Thibaut De Smet genomineerd. Voor de bekroning tot International Spur of the Year komen Shari Bossuyt, Harm Vanhoucke (wielrennen), Stoffel Vandoorne (autosport) en Stijn D’Hulst (volleybal) in aanmerking. Verder worden er ook nog een G-Spur of the Year-award voor beste G-sporter/G-sportclub uitgereikt, een Social Spur of the Year voor meest waardevolle sociaal-sportief initiatief en een Spurs Lifetime Achievement award.

Deze avond moet een feest zijn voor elke Kortrijkse sporter en supporter. In de eerste plaats willen we natuurlijk enkele straffe Kortrijkse sportprestaties in de spotlight zetten, net als een aantal waardevolle Kortrijkse sportinitiatieven. En in de tweede plaats willen we natuurlijk ook een stevig feestje bouwen met alle Kortrijkse sporters en supporters. Wouter Allijns, schepen van Sport

Wil jij er ook bij zijn, schrijf je dan in via www.kortrijk.be/unitedspursawards.

United spurs awards_FB-IN-bericht (004).jpg
  • jpg

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL