Dringend gezocht: HR manager voor coördinatie vaccinatiecentrum Kortrijk Xpo

Stad Kortrijk, Stad Harelbeke, Gemeente Kuurne en de Eerstelijnszone regio Kortrijk zijn op zoek naar een tijdelijke, minimum halftijdse HR manager. Hij/zij zal de dagelijkse aansturing en personeelsbezetting van het vaccinatiecentrum in Kortrijk Xpo mee in goede banen leiden in functie van een vlotte uitrol van de vaccinatiecampagne.

HR manager
  • jpeg
HR manager

Als HR manager sta je mee in voor de planning en opvolging van de diverse shifts en de verschillende personeelsgroepen: medisch, niet medisch, vrijwilligers… en ben je aanspreekpunt voor betrokken medewerkers.
  • Timing: asap t.e.m. oktober
  • Minimum halftijds beschikbaar
  • Bereid tot weekendwerk 

  • Takenpakket: 

- Planning van (bezetting) vaccinatiecentrum en instaan voor continuïteit: shifts inplannen (week en weekend, 7-19u) en opvolgen, inzet personeel met diverse statuten (medisch, niet-medisch, stadspersoneel, jobstudenten, vrijwilligers,…), personeelsequipe van meer dan 50 mensen.

- Administratieve opvolging personeel met diverse statuten: correcte facturatie en vergoeding en afspraken met projectleider- lokale besturen voor opvolging.   

- Hands-on opvolgen, aanspreekpunt zijn en leiding geven aan (tijdelijk) personeel.

- de HR manager is verantwoordelijk voor het onderhouden van diverse interne en externe contacten en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden.

- Basiskennis of interesse om specifieke kennis inzake de vaccinatie en uitrol en medische disciplines je eigen te maken in functie van goede aansturing en vlot schakelen voor uitbouwen nodige lijnen in het vaccinatiecentrum.

- Diplomatisch ingesteld maar ook daadkrachtig in samenwerking met externe firma’s die mee taken opnemen zoals poets/bewaking in functie van degelijke uitbating.

  • Verloning: Masterniveau. Mogelijkheid van detachering vanuit uw huidige werkgever voor tijdelijke functie, mogelijkheid voor tijdelijk contract bij Stad Kortrijk.  

 

Indien interesse, neem contact op via personeel@kortrijk.be of rechtstreeks met Nele Hofman, directeur personeel Kortrijk, 0473 86 26 31.

Samenwerking logo's
  • JPG
Samenwerking logo's

 

Contact

Ruth Vandenberghe, burgemeester Kortrijk, 0472 60 38 45

Alain Top, burgemeester Harelbeke, 0479 63 26 08

Francis Benoit, burgemeester Kuurne, 0486 24 83 64

Dave Dewachtere, voorzitter eerstelijnszone regio Kortrijk, 0474 06 83 75

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen