LAGO Kortrijk Weide verwelkomt 777.777ste bezoeker

Lucky number 7! Vijf jaar na de opening verwelkomt subtropisch zwemparadijs LAGO Kortrijk Weide haar 777.777ste bezoeker. De gelukkige is de 12-jarige Rachelle Hinnaert uit Izegem. Zij ontving gisteren om 17 uur een cheque, goed voor een jaar gratis zwemplezier. Daarbovenop pakt het zwembad uit met enkele kleine acties om deze mijlpaal te vieren.

LAGO Kortrijk Weide heeft haar vijfde verjaardag gevierd én mocht de 777.777ste bezoeker verwelkomen. Die gelukkige gebeurtenissen kon het zwemparadijs niet ongezien voorbij laten gaan. Dat vieren ze met een gratis jaarabonnement voor die zoveelste bezoeker en tal van andere verrassingen.

Lago (c) Kortrijk
  • jpeg
Lago (c) Kortrijk
  • png

 

Op zaterdag 30 maart, bij de start van de paasvakantie, trakteert LAGO Kortrijk de eerste 77 gezinnen op een gratis voucher. Diezelfde dag dobberen er 77 gratis speelgoed kikkers in het golfslagbad. Wie de golven kan trotseren, kan zo’n kikker mee naar huis nemen. Onder de jongste wateravonturiers zijn er 777 kikkersnoepjes te verdelen. Klein gebaar, grote gelukjes!

Paasvakantie in zicht

Met de paasvakantie voor de deur wil LAGO Kortrijk Weide ook enkele belangrijke topics onder de aandacht brengen. Van 28 maart tot 14 april vindt de Paasfoor plaats op de parking van LAGO Kortrijk, een bekend evenement dat veel aandacht trekt. In tegenstelling tot de drukte van de foor zelf, zal het in LAGO Kortrijk Weide heerlijk rustig vertoeven zijn. Het is het ideale moment om te genieten van een zalige, zorgeloze gezinsuitstap. Bovendien genieten bezoekers van LAGO Kortrijk Weide tijdens de Paasfoor van speciale voordelen, waaronder kortingen op foorkramen.

Drie zaterdagen lang kunnen kinderen zich laten schminken in een prinses, Superman, of misschien wel Kick de Kikker. De lieve mascotte komt tijdens de paasvakantie regelmatig langs en maakt tijd voor een knuffel, een high five of een fotomoment. Bovendien leven waterratten zich helemaal uit tijdens het leuke vakantieprogramma. 

Ontdek tijdens de paasvakantie een wondere virtuele wereld in de virtual slide. Met een VR-bril op beleef je een waar avontuur in één van de vier werelden in de bandenglijbaan 'de groene orkaan'. De VR-slide is van maandag tot zondag te ontdekken tussen 11u en 12u. Mag het voor jou wat actiever? Test je behendigheid op onze Wiggle Bridge! Je vindt dit hindernissenparcours van maandag tot en met zondag in het sportbad en dit telkens van 14u en 18u.

 

Let op: van 25 maart tot 15 april zal de parking van het Nelson Mandelaplein niet beschikbaar zijn. Voor bezoekers geldt:

· Parking 3 van HOWEST blijft beschikbaar zoals gewoonlijk en kan worden geboekt via de website;

· Op Parking P1 (Zandstraat) parkeer je als zwembadbezoeker het eerste 1,5 uur gratis en betaal je maximaal €3,00 per dag. Vergeet niet om je parkingticket te valideren aan het onthaal van LAGO Kortrijk om je korting te verzilveren.

Geniet maximaal van de vakantie, en profiteer van onze uitgebreide openingsuren: van maandag tot en met zondag zwaaien de deuren van het subtropisch zwemparadijs al om 09u open. Ook op paaszondag en paasmaandag is het zwemparadijs open van 09u-19u. Ticketverkoop en reservaties verlopen nog steeds via de webshop: bit.ly/webshop-LAGO-Kortrijk

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL