Eindejaarsshoppen doe je in Kortrijk

De eindejaarsperiode is dé cadeautjestijd van het jaar. Kom tijdens Winter in Kortrijk shoppen in het sfeervol verlichte winkelwandelgebied in het stadscentrum. De winkels zijn ook open op zondag en je kan cadeaubonnen winnen tot € 100 met het Kortrijks Rad van Fortuin.

3 koopzondagen in december

Ben je een kerstcadeautje vergeten? Dan zal het niet aan de handelaars in het stadscentrum liggen, want die doen een extra inspanning tijdens de eindejaarsperiode. Op zondag 10, 17 en 24 december zijn alle winkels open.

Weet je niet wat gedaan met de envelop die je op oudejaarsavond van oma en opa kreeg? Ook na de feestdagen geven de Kortrijkse handelaars er een lap op met de wintersolden.

De eindejaarsperiode is voor veel Kortrijkse handelaars de periode waarin ze het meest omzet draaien. Met de organisatie van Winter in Kortrijk maken we de eindejaarsshopping zo aangenaam mogelijk door veel beleving in de stad te brengen. We hebben ook een sterke marketingcampagne opgezet om Kortrijk te verkopen als de stad in West-Vlaanderen voor je eindejaarsshopping. Wouter Allijns, schepen van Economie

Waag je kans met het Rad van Fortuin

Op 17, 20, 23 en 29 december kan je in het Kortrijks winkelwandelgebied aan het Rad van Fortuin draaien. Het rad vol Kortrijk Cadeaubonnen vind je op die data respectievelijk op de Grote Markt, de kruising Lange/Korte Steenstraat, de Veemarkt en het Overbekeplein. Deelnemen is eenvoudig: shop voor minstens 150 euro bij handelaars in het centrum van Kortrijk tussen 10 en 29 december en spaar jouw kastickets. Ga op één van de vier data tussen 14 uur en 17 uur aan het rad draaien en maak kans op een Kortrijk Cadeaubon tot 100 euro of een troostprijs. Draai aan het rad en je hebt altijd prijs! Er zit een totaal prijzenpakket van 5.000 euro verstopt in het rad.

Waar en wanneer?

17 december - Grote Markt

20 december - Korte/Lange Steenstraat

23 december - Veemarkt

29 december - Overbekeplein

Het Rad van Fortuin werd hard gesmaakt door de shoppers in Kortrijk. Daarom doen we het dit jaar opnieuw. Als je voor minstens €150 aankopen doet bij een deelnemende handelaar, kan je die bijna volledig terugwinnen door aan het Rad te komen draaien. Iedereen kan winnen, kom dus zeker shoppen in het centrum van Kortrijk en doe zo jezelf al een vroeg kerstpakje cadeau met het winnen van een Kortrijk Cadeaubon. Wouter Allijns, schepen van economie

Meer info en een lijst van deelnemende handelaars vind je op www.visitkortrijk.be/nl/kortrijks-rad-van-fortuin

Rad van Fortuin (c) Kortrijk
  • jpg
Rad van Fortuin (c) Kortrijk

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL