Kom naar de Septemberbraderie en win!

Wie dit weekend komt winkelen tijdens de jaarlijkse septemberbraderie maakt kans op een goodiebag ter waarde van minstens 150 euro of een Kortrijk Cadeaubon van 100 euro.

Stad Kortrijk en de handelaars nodigen iedereen uit op de jaarlijkse septemberbraderie van vrijdag 1 september vanaf 11 uur tot en met zondag 3 september om 19 uur in het stadscentrum. Net als de voorbije jaren zullen er in de winkelstraten heel wat kraampjes staan waar handelaars kortingen en speciale acties aanbieden. Op vrijdag is er vanaf 17 uur opnieuw Apéro Velcro op het Schouwburgplein. Ideaal om jezelf te belonen met een aperitiefje na het shoppen. Er is het hele weekend animatie met muziek en entertainment door o.a. Cliff Willy, Schoolact, Axel Lane en de Almost Swinging Jazz Band. Meer info op www.visitkortrijk.be/septemberbraderie

Win een goodiebag ter waarde van 150 euro

Wie iets koopt, maakt kans op een leuke goodiebag ter waarde van minstens 150 euro! De tas zit gevuld met back-to-school items van verschillende handelaars in het centrum, gadgets van de stad én een Kortrijk Cadeaubon. Wat moet je doen? Heel eenvoudig! Neem een ludieke selfie bij de winkel waar je iets kocht, tag Stad Kortrijk (@stadkortrijk) en de winkel waar je iets kocht in jouw post of story op Facebook en/of Instagram en maak kans op 1 van de 10 goodiebags.

Vind de Kortrijk Cadeaubon en win 100 euro

Gedurende het volledige weekend maak je bovendien kans om een Kortrijk Cadeaubon te winnen ter waarde van 100 euro. Het enige wat je moet doen is de QR-code scannen op de (nu nog geheime) locatie en de quizvraag beantwoorden. Houd hiervoor zeker de Facebookpagina van de Kortrijk Cadeaubon in de gaten vanaf vrijdag 1 september. Veel succes!   

Er zal overal in het winkelwandelgebied sfeer en ambiance zijn met feestelijke acts op verschillende locaties het weekend rond. Met wat hulp van de weergoden, belooft het - net als de junibraderie - een topweekend te worden voor onze Kortrijkse handelaars. Wouter Allijns, schepen van Economie
Goodiebag (c) Kortrijk
  • png
Goodiebag (c) Kortrijk

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL