United Spurs bouwen afterworkfeestje

Op donderdag 31 augustus kan je vanaf 18 uur een mooi einde aan de zomer breien op een unieke locatie. Het Xtra Time terras bij Sportcampus Lange Munte is het sfeervolle topsportdecor voor een sportief feestje. Zet het einde van de zomer en het begin van het nieuwe sportjaar feestelijk in samen met United Spurs en Kortrijkse topatleten!

Foodtruck en DJ

Net als het schooljaar gaat ook het sportieve jaar volgende week opnieuw van start. United Spurs wil dit in de verf zetten en nodigt iedereen uit op de tweede United Spurs Afterwork. Kom vanaf 18 uur meegenieten van de unieke sfeer in de Xtra Time van de topsporthal Sportcampus Lange Munte. Met een pizzafoodtruck en DJ's Feliz en Low-ra is de sfeer verzekerd!

Sporter of sportliefhebber, iedereen is welkom en de inkom is gratis. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een magnifieke avond van te maken en het vakantiegevoel nog even vast te houden.

#weareunited

Met deze Afterwork willen de United Spurs zich verder op de kaart zetten in Kortrijk. Ze streven ernaar om de community van meer dan 3.000 leden verder uit te breiden en het unieke merk 'United Spurs' bekend te maken aan alle Kortrijkzanen en ver daarbuiten. Check de facebook- en instagrampagina van United Spurs voor meer info.

Na een geslaagde eerste editie willen we met deze tweede editie van de United Spurs Afterwork het ambitieuze project rond topsport in Kortrijk verder tastbaar en zichtbaar maken. We doen dit op een sfeervolle manier en op een aantrekkelijke en sportieve locatie. Waar beter dan in de thuisbasis van de verschillende topsportclubs? Heel wat atleten van de Spurs zullen er bij zijn.   Wouter Allijns, schepen van Sport

United Spurs B2B-sessie rond sportsponsoring: 'how to maximize your sponsorship'

Tijdens de afterwork vindt om 18u30 een United Spurs B2B-sessie plaats voor bedrijven. Andy Hancock komt vertellen hoe bedrijven meer kunnen kapitaliseren op hun (sport)sponsoring. Andy is docent 'Sponsoring Expert' en was in het verleden senior international VP bij IMG, de wereldwijde marktleider in sportsponsoring. Een onvervalste expert dus op het gebied van sportsponsoring. Een interessante sessie voor zowel bedrijfsleiders die al sponsoren of voor degenen die hierover nadenken. Deze sessie kan bestuurders van sportclubs bovendien nieuwe inzichten geven in hoe ze hun sponsors extra return kunnen bieden. Deze United Spurs B2B-sessie wordt georganiseerd samen met United Spurs-sponsor ION. Inschrijven kan via www.kortrijk.be/maximizeyoursponsorship

B2B-uitnodiging-maximizeyoursponsorship.jpg
  • jpg

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL