Minigolf Overleie klaar voor de afslag

De lente is aangebroken en dat betekent ook dat Minigolf Overleie uit zijn winterslaap ontwaakt. Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit tijdens de paasvakantie? Vanaf zaterdag 1 april kan je opnieuw een balletje slaan in Kortrijks enige outdoor minigolf.

Minigolf Overleie in het Astridpark (ingang kant Graaf de Smet de Naeyerlaan) is tijdens de paasvakantie elke dag open, inclusief feestdagen. In de rest van april en mei kan je elke zaterdag, zondag, brug- en feestdag een balletje slaan. In juni komen daar ook de woensdagen bij. In de zomervakantie (juli-augustus) is de minigolf dan weer elke dag open (incl. feest- en brugdagen). September heeft dan weer dezelfde openingsmomenten als april en mei: het weekend, feest- en brugdagen. De openingsuren zijn telkens van 14 uur tot 19 uur. Het laatste spel start om 17u30.

Speciale actie op moeder- en vaderdag

De toegangsprijzen voor een spelletje minigolf zijn ongewijzigd gebleven. Kinderen onder de twaalf jaar betalen 1 EUR, wie ouder is dan 12 betaalt 3 EUR. Betalen kan vanaf dit seizoen ook via Payconiq. Op moederdag (14 mei) en vaderdag (11 juni) is er een speciale actie. Dan mogen de mama's en de papa's op hun feestdag opnieuw gratis komen minigolfen. Minigolf blijft een een ideale activiteit voor het gezin of een groep vrienden op een mooie lente- of zomermiddag.

Reserveren alleen nodig voor grote groepen

Op voorhand reserveren hoeft alleen wanneer je groep uit meer dan 15 personen bestaat. Of als je buiten de openingsuren wil spelen. In dat laatste geval wordt een reservatiekost van 15 euro aangerekend. Reserveren doe je door minimaal 3 dagen op voorhand te mailen naar wijkteam.noord@kortrijk.be of door tijdens de kantooruren te bellen naar 056/27 73 80.

2022 was met 6.430 minigolfers een absoluut recordjaar. Het wordt afwachten of we ook dit jaar weer kunnen rekenen op zo'n zonnig weer. Maar op wie we zeker en vast kunnen rekenen, is onze equipe enthousiaste minigolfbegeleiders die de komende maanden Minigolf Overleie opnieuw zullen openhouden. Vorig jaar hebben we ook enkele investeringen gedaan om het comfort van de bezoekers te verhogen zoals nieuwe zitbanken en een hellend vlak voor rolstoelgebruikers.  Stephanie Demeyer, schepen van vrijwilligers
minigolf2.jpg
  • jpg
minigolf.jpg
  • jpg

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL