Eindejaarsshoppen doe je in Kortrijk

De eindejaarsperiode is dé cadeautjestijd van het jaar. Kortrijk verrast met een Black Friday Weekend en een eigen Rad van Fortuin. De extra koopzondagen maken het jou gemakkelijk om te komen wanneer het past.

In de aanloop naar de eindejaarsperiode is het alvast zeer interessant om in Kortrijk te komen shoppen. Als je voor minstens 150€ aankopen doet, kun je die terugwinnen door aan het Rad te komen draaien. Iedereen kan winnen, kom dus zeker shoppen in het centrum van Kortrijk en doe zo jezelf al een vroeg kerstpakje cadeau met het winnen van een Kortrijk Cadeaubon. Wouter Allijns, schepen van Ondernemen
MicrosoftTeams-image (101).png
  • png

Waag je kans met het Rad van Fortuin

Op 19 en 23 november en op 3 en 11 december kan je in het Kortrijks winkelwandelgebied aan het Rad van Fortuin draaien. Het rad vol Kortrijk Cadeaubonnen vind je op die data respectievelijk op de kruising van de Lange en de Korte Steenstraat, het Overbekeplein, de Grote Markt en de Veemarkt. Deelnemen is eenvoudig: shop voor minstens 150 euro bij handelaars in het centrum van Kortrijk tussen 12 november en 11 december 2022 en spaar jouw kastickets. Ga op één van de vier data tussen 14 uur en 17 uur aan het rad draaien en maak kans op een Kortrijk Cadeaubon tot 150 euro. Er zijn ook drankbonnen voor Winter in Kortrijk of tickets voor de CAPS Urban Cross te winnen. Draai aan het rad en je hebt altijd prijs! Er zit een totaal prijzenpakket van 10.000 euro verstopt in het rad.

Waar en wanneer?

Zaterdag 19 november 2022 - Lange Steenstraat​

Woensdag 23 november 2022 - Overbekeplein

Zaterdag 3 december 2022 - Grote Markt

Zondag 11 december 2022 - Veemarkt

Meer info en een lijst van deelnemende handelaars vind je op www.shopinkortrijk.be

Black Friday Weekend

Black Friday is afkomstig uit de Verenigde Staten en vindt plaats op de eerste vrijdag na Thanksgiving Day. Het wordt gezien als het startschot van de kerstaankopen. Maak vooraf jouw lijstje met mogelijke kerstgeschenken op en laat je op vrijdag 25, zaterdag 26 en koopzondag 27 november verleiden door grandioze kortingen in heel wat winkels in de stad. Er is die dagen ook straatanimatie: op vrijdag delen bedankingsbutlers cadeautjes uit aan de kinderen, op zaterdag zorgen straatmuzikanten voor sfeer en op zondag kan je terecht bij een echte karikarutist voor een mooi, gratis souvenir.

Koopzondagen

Kortrijk organiseert de komende eindejaarsperiode twee koopzondagen, op zondag 11 en 18 december. Op vrijdag 23 december is er een Late Night Shopping. Dan blijven de winkels open tot 21 uur.

Knipsel.JPG
  • JPG
Knipsel.JPG

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL