United Spurs pakt uit met eerste afterwork op donderdag 1 september

Zet het einde van de zomer en begin van het nieuwe sportjaar feestelijk in

Volgende week donderdag 1 september kan je vanaf 18 uur een mooi einde aan deze fantastische zomer breien op een unieke locatie. Het Openluchtzwembad Abdijkaai is het topdecor voor dit sportief feestje.

Gratis vat voor de vroege vogels

Net als het schooljaar, gaat ook het sportieve jaar volgende week weer van start. De United Spurs willen dit in de verf zetten en nodigen iedereen uit op de eerste United Spurs Afterwork. Kom vanaf 18 uur meegenieten van de unieke sfeer in het Openluchtzwembad. Laatkomers hebben geen excuus: de United Spurs trakteren de eerste pinten en zetten een gratis vat voor de vroege vogels. De hongerigen kunnen terecht bij de foodtrucks om de reserves aan te vullen.

Kom een feestje bouwen in bijzijn van de United Spursfamilie en onze Kortrijkse topatleten. Sporter of simpelweg sportliefhebber, iedereen is welkom en de inkom is gratis. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een magnifieke avond van te maken en dat vakantiegevoel nog even vast te houden.

#weareunited

Met deze Afterwork willen de United Spurs zich verder op de kaart zetten in Kortrijk. We streven ernaar om de community van meer dan 3.000 leden verder uit te breiden en het unieke merk 'United Spurs' bekend te maken aan alle Kortrijkzanen en ver daarbuiten.

Met deze eerste editie van de United Spurs Afterwork willen we het ambitieuze project rond topsport in Kortrijk tastbaar en zichtbaar maken. We doen dit op een sfeervolle manier en op een aantrekkelijke en sportieve locatie. Waar beter dan in het Openluchtzwembad aan de Abdijkaai? Heel wat atleten van de Spurs zullen er bij zijn. Ik kijk er alvast naar uit om een pintje te drinken met de nieuwe Kerel Lamkel Zé.   Schepen van Sport - Wouter Allijns

Check de facebook- en instagrampagina van United Spurs.

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL