Slotshow Super Shopping gaat digitaal

Het slotevent van Super Shopping Kortrijk zal niet langer doorgaan op de Veemarkt. Gezien de huidige coronacijfers kiest de organisatie voor een digitale trekking via livestream, gepresenteerd door Jeremy Vandoorne. 'Het Droombos' in K in Kortrijk doet dienst als opnamestudio.

Aangezien het slotevent van Super Shopping jaarlijks tot 2.000 kooplustigen op de been brengt, is het door de huidige coronacijfers niet verantwoord om zo'n massa volk samen te brengen op één locatie. Daarom kiezen de organisatoren ervoor de digitale toer op te gaan met de trekking van Super Shopping.

Op zondag 19 december om 10.30 uur start de livestream vanuit K in Kortrijk. Daardoor worden de stembussen vroeger opgehaald dan eerder voorzien was. Je kan ten laatste tot zaterdagavond 19 uur je lotje deponeren in de urne in K in Kortrijk (aan de infobalie) of tot zondagmorgen 9.30 uur in de urne op de Grote Markt (ter hoogte van Crocodile).

De trekking vindt plaats in 'Het Droombos' dat een kerst make-over kreeg. Presentator Jeremy Vandoorne, bekend van onder andere de Studio 100 serie ROX, leidt de slotshow in goede banen en zal worden bijgestaan door de kerstman zelf. De winnaars van de trekking zullen telefonisch worden uitgenodigd op een feestelijke uitreiking om 14 uur in K in Kortrijk. Dan zullen er voor niet minder dan € 15.000 aan Kortrijk Cadeaubonnen worden uitgereikt in het bijzijn van schepen van Economie, Wouter Allijns.

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL