CUBO: het ideale cultuurgeschenk

Sinds dit seizoen kan je voor €15/maand genieten van podiumvoorstellingen en cinema in Schouwburg Kortrijk en kunstencentrum BUDA. Netflix in het echt! Vanaf vandaag kan je 3, 6 of 12 maand CUBO cadeau doen. Daarenboven ondersteun je met dit cadeau creatieve cultuurprojecten in Kortrijk. Kortom: het perfecte eindejaarsgeschenk.

CUBOtrip-JonasVerbeke-HR-10.jpg
  • jpg
CUBOtrip-JonasVerbeke-HR-8.jpg
  • jpg
CUBOtrip-JonasVerbeke-HR-15.jpg
  • jpg
Sinds de lancering van onze unieke CUBO-formule hebben we al heel wat enthousiaste CUltuurBOuwers die voor een prijsje genieten van de prachtige voorstellingen die Schouwburg Kortrijk en BUDA Kortrijk te bieden hebben. Op zoek naar het ideale eindejaarsgeschenk? Twijfel niet langer en geef CUBO cadeau. Ongetwijfeld een schot in de roos! Axel Ronse, schepen van cultuur

Een cadeaubon boordevol cultuurtrips

Meer dan ooit is cultuur nodig. Zeker nu: in tijden van crisis. Daarvoor is de CUBO cadeaubon ideaal: voor de gebruiker én de artiest. Want de ontvanger kiest zelf wanneer de bon wordt geactiveerd. Daarnaast wordt er sowieso 10% van het gegeven bedrag geïnvesteerd in creatieve impactprojecten via DURF2030.

Je kan een waardebon van 3, 6 of 12 maanden cadeau doen. De CUBO cadeaubon kan je online bestellen. Na de betaling krijg je de waardebon meteen in je mailbox. Je kan de cadeaubon ook ophalen in Ticketservice Kortrijk tijdens de openingsuren.

Als CUBO kan je o.a. genieten van Symfonie Orkest Vlaanderen (klassieke muziek), Arne Sierens (theater), Lisbeth Gruwez (dans), Isabelle Beernaert (dans), Il Gardellino/Raymond van het Groenewoud (klassieke muziek), NTGent/Luk Perceval (theater), Kyoko Scholiers (theater), Bart Van Loo, Junior Ballet Antwerp (ballet),… . Als CUBO kan je ook álle films bekijken in Budascoop met o.a. Madres Paralelas (Pedro Almodóvar), Spencer (Pablo Larraín), The lost Daughter (Maggie Gyllenhaal), The Tragedy of Macbeth (Joel Coen), Nightmare Alley (Guillermo del Toro), C’mon, C’mon (Mike Mills)

Geef CUBO Cadeau

SchouwburgBackInFullForce-JonasVerbeke-LR-29.jpg
  • jpg

Een cadeaubon bestellen kan via:

Het abonnement is een samenwerking tussen Schouwburg Kortrijk en kunstencentrum BUDA. DURF2030 begeleidt de projecten van het DURFFONDS. Het project is een stapsteen in de kandidatuur van Stad Kortrijk om Culturele Hoofdstad te worden in 2030. Het maandelijkse bedrag wordt beheerd door de medewerkers van Ticketservice Kortrijk (=Stad Kortrijk).

Word Cubo

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL