Student Welcome is terug van weggeweest

Op 7 oktober 2021 is het eindelijk opnieuw zover. Na een jaar op onze honger te zitten krijgt Student Welcome Kortrijk met Depart XXL een nieuwe uitvalsbasis. 2.000 Kortrijkse studenten zetten samen feestelijk het academiejaar in. De organisatie maakt de stevige line-up bekend en voert enkele vernieuwingen door.

We mogen weer met z’n allen feesten. Op 7 oktober 2021 vanaf 19 uur verwelkomen we tot 2.000 studenten op het coronaproof evenementenplein Depart XXL. De organisatie van Student Welcome Kortrijk tovert het Nelson Mandelaplein om tot de ontmoetingsplaats voor iedereen met een Covid Safe Ticket om het academiejaar te starten.

Onze studenten hebben lang genoeg binnen gezeten. Het is goed dat ze eindelijk weer fysiek naar de campus mogen en terug kunnen feesten. Met Student Welcome hebben we elk jaar een spetterende opener van het academiejaar. Na een jaartje afwezigheid kijken we heel hard uit naar deze editie! Kelly Detavernier, schepen van onderwijs en evenementen

Stevige Line-up

Student Welcome Kortrijk heeft het groot genoegen om Belgische artiesten uit te nodigen die stuk voor stuk bekend staan voor ambiance en sfeer. De avond wordt op gang getrokken met de winnaar van een DJ-Contest die de organisatie in handen heeft genomen. Het Antwerps komisch duo Kurkdroog, beukt de avond verder op gang met dansbare en knotsgekke beats. Om 22u nemen de sensaties Jamie Lee VI & Louis XIV de fakkel over om het vuur nog verder aan te wakkeren zodat Ronny Retro nadien de tent in lichterlaaie kan steken. Zo is de grote headliner van de avond niemand minder dan de professionals Skyve ft. Flo Windey.

Kurkdroog.png
  • png
Louis XIV en Jamie Lee.png
  • png
Ronny Retro.png
  • png
Skyve.png
  • png

Vernieuwingen

Al heel vroeg begon de organisatie van Student Welcome Kortrijk met verschillende scenario’s om Student Welcome Kortrijk coronaproof te laten plaatsvinden. Om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken in een zo veilig mogelijke setting nam de organisatie de beslissing om gebruik te maken van Depart XXL.

 

Voor de praktische organisatie zal Student Welcome werken met gratis ticketverkoop. Online reserveren via de website zal dus noodzakelijk zijn. Een COVID Safe Ticket is nodig om het plein te betreden en ter plekke zal alles cashless verlopen. Net als de voorbije editie worden herbruikbare bekers gebruikt.

Een gratis ticket reserveren kan vanaf 14 september via https://swkortrijk.be

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL