GEZOCHT: acteer- en zangtalent voor unieke theaterproductie

In september openen cultuurcentra in West- en Oost-Vlaanderen het culturele jaar met de reizende voorstelling 'MELVIUS aan de Leie' van theatergezelschap Ballet Dommage. Voor deze voorstelling zoeken de CC’s en het gezelschap een tiental spelers. Kunnen zingen is een pluspunt.  

MELVIUS aan de Leie (c) Tom Herbots.jpg
  • jpg
De Leie als verbindende factor 

Menen, Kortrijk, Harelbeke, Waregem en Deinze zijn met elkaar verbonden door de Leie. De cultuurcentra van deze steden willen die connectie vieren. Ze kloppen daarvoor aan bij het avontuurlijke theatergezelschap Ballet Dommage. Samen met een groep lokale liefhebbers maken ze de voorstelling 'MELVIUS aan de Leie': een theaterspektakel dat de mosterd haalt bij de wagenspelen van weleer. Wat er te zien en te horen valt? Dat houden we nog even geheim. Deze openluchtvoorstelling wordt vijf maal opgevoerd in september 2021. In iedere stad Ă©Ă©n keer.

Jij kan meedoen
MELVIUS aan de Leie

Voor deze voorstelling zoeken de cultuurcentra en het gezelschap theatraal zangtalent vanaf tien jaar. Heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen en sta je graag op de planken? Dan is 'MELVIUS aan de Leie' helemaal iets voor jou. Bovendien word je gecoacht door professionele acteurs en actrices. Doe mee met de auditie op woensdag 19 mei in CC De Schakel in Waregem. De auditie vindt plaats tussen 17 uur en 21 uur. Je krijgt een tijdslot toegestuurd na je inschrijving. 

* Meer info vind je hier.

* Inschrijven voor de auditie kan via dit formulier

* Alle repetitie- en speelmomenten vind je op de website van Ballet Dommage of de deelnemende CC’s. De ticketverkoop voor de speelmomenten wordt later opgestart.  

Een organisatie van CC De Steiger MenenSchouwburg KortrijkCC het SPOOR HarelbekeCC De Schakel Waregem & Leietheater Deinze. Met de steun van Zuidwest en  Cultuurregio LeieSchelde. 

eindpancarte-PRINT.jpg
  • jpg

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen