Recyclagepark Heule sluit tijdelijk voor verbouwingen

Op maandag 8 februari gaat het recyclagepark in Heule tijdelijk dicht. Het wordt omgebouwd tot een volwaardig recyclagepark waar je met alle afvalfracties terecht kan. Begin mei moeten de werken afgerond zijn. Tijdens de werken worden de openingsuren van de recyclageparken Maandagweg en Rollegem uitgebreid.

Recyclagepark Heule
  • jpg
Recyclagepark Heule

In het recyclagepark van Heule kan je op vandaag alleen terecht met de gratis afvalfracties. Dat verandert binnenkort. Het park wordt omgebouwd tot een volwaardig Diftar-park zoals in Rollegem en Harelbeke waar je terecht kan met alle afvalfracties, ook de betalende. Daarvoor wordt het recyclagepark heringericht met weegbruggen en wordt het ook in oppervlakte uitgebreid. Vorige week donderdag zijn de voorbereidende werken gestart. Het park zal volledig gesloten zijn vanaf 8 februari tot het einde van de werken, voorzien voor begin mei. 

Uitgebreide openingsuren

Wanneer het vernieuwde recyclagepark in Heule terug opent, gaat het recyclagepark in de Maandagweg definitief dicht. Tot dan kan je daar nog terecht met gratis afvalfracties. Met de betalende fracties ga je naar Rollegem, Harelbeke of een ander intergemeentelijk recyclagepark in de IMOG-zone. Zolang Heule gesloten blijft, worden de openingsuren van Rollegem en de Maandagweg uitgebreid. Voor die parken moet je nog steeds online reserveren (https://www.kortrijk.be/recyclageparken). Voor IMOG Harelbeke is dat niet nodig. 

Openingsuren tijdens sluiting recyclagepark Heule:

7FE129FC-C46E-48EB-87D5-FF5E4B056D4B_4_5005_c.jpeg
  • jpeg
Recyclagepark Heule
  • jpg
Recyclagepark Heule

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen