Stad Kortrijk en UNIZO roepen horeca op om aan te sluiten bij TakeAwayXXL

Dat de horeca hard getroffen wordt door de verstrengde maatregelen om om het Coronavirus in te dijken hoeft geen betoog. Stad Kortrijk lanceerde daarom “TakeAwayXXL”.

We lanceerden al de extra 500 euro per eventbedrijf en horecazaak én de unieke premie van 250 euro per horecazaak die ook takeaway doet.

Zo injecteren we 300.000 euro extra in onze Kortrijkse economie want men moet deze premies uitgeven bij een Kortrijkse handelaar. Anderzijds zet de stad de deelnemende horecazaken extra in de kijker op de webpagina www.kortrijk.be/takeawayxxl. Daar worden alle Kortrijkse afhaalinitiatieven via de bedrijvengids gebundeld.

Stad Kortrijk en UNIZO roepen nu alle horecazaken op om aan te sluiten bij ‘TakeAwayXXL’. Takeaway aanbieders die nog niet vermeld worden op het overzicht worden opgeroepen om hun nummer van vestigingseenheid door te geven, samen met het type keuken dat ze aanbieden. Dit stelt de stad in staat om deze horecazaken zo snel mogelijk toe te voegen aan de overzichtslijsten.

Samen maken we van Kortrijk De Beste Takeway Stad van Vlaanderen, als horecazaak door te zorgen voor een afhaalaanbod, als burger door deze horecazaken te steunen en gebruik te maken van de afhaalservice.

Arne Vandendriessche, schepen van Economie: De website is klaar en we gaan een echte communicatiecampagne opzetten rond TakeAwayXXL maar eerst moeten er zoveel mogelijk horecazaken zich op de website aanmelden. Arne Vandendriessche, schepen van Economie

Ann Coussement, voorzitter UNIZO Kortrijk: Wij roepen onze leden ook op om massaal zich te registreren voor dit mooie initiatief. Ann Coussement, voorzitter UNIZO Kortrijk 

Bevoegd

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Schrijf je in en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Meld je aan

Ontvang het laatste Kortrijk nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL